Het is misschien wat raar om met dit warme weer een warme hap te eten tijdens de lunch, maar het is een lekkere opkikker.
Nodig:
Olijfolie
1 ui
Half teentje knoflook
3 trostomaten
Flink wat basilicum
Blokjes feta
Zout en peper
1. Fruit de ui en knoflook in wat olijfolie.
2. Snijdt ondertussen de tomaten in kleine blokjes.
3. Laat de tomaten met de ui mee sudderen. Deksel op de pan.
4. Pluk een handvol basilicum blaadjes van een plant en hak ze eventueel grof.
5. Breng het tomatenmengsel op smaak met zout en peper en voeg op het laatst de blaadjes basilicum toe.
6. Schep het tomatenmengsel op een ondiep bord en voeg de fetablokjes toe.
Eet er een lekker stuk grof brood bij.
Een glas rosé erbij is ook lekker maar dan daarna wel even een dutje doen! "Dolce fair njente" (schrijf je dat zo?).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten