Hallo en welkom op mijn blog. Ik hoop jullie te inspireren en motiveren om zelf lekker aan "de kook en bak" te gaan. Op die manier weet je wat je eet! Op dit blog vind je recepten die eenvoudig te maken zijn. Ik kook zo veel mogelijk biologisch en probeer de "slechte" E- nummers te vermijden. Daarvoor gebruik ik het boekje: "Wat zit er in uw eten". Veel lees, kijk en eet plezier!

donderdag 31 mei 2012

Lekkere hapjes.

Jullie zullen het zo langzamerhand wel doorhebben. Lekker eten? Ja, zeker weten. Lang in de keuken staan? Ja tuurlijk, maar met een gezin en baan niet altijd haalbaar. Wel heerlijk bijpraten met allerlei hapjes en zo. Dat ziet er dan zo uit!

1. Bij de bakker een heerlijk brood gekocht.
2. Een groene salade met ui, komkommer, olijfjes, zout, peper en olijfolie.
3. Pakje gerookte zalm.
4. Tomaat met mozzarella salade (recept hier)

Zonnetje op de ramen, een koude rosé, klaar!
O ja, neem wel echte buffel mozzarella. Echt je proeft het verschil!

Geen opmerkingen: