Nodig:
couscous 250 gr
1 ui
1 teen knoflool
1 flinke stronk broccoli
1-2 theelepels kerrie poeder
1 blikje kikkererwten (afgespoeld)
hand vol grof gehakte gemengde noten
zout en peper
evt. geraspte (geiten)kaas
1. Doe de couscous in een schaal en giet er kokend water op. De couscous moet net onderstaan. Laat even staan met een bord of deksel op de schaal.
2. Fruit de ui en knoflook in wat olie. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes.
3. Doe de kerriepoeder bij de ui en roer het even mee. Doe de broccoli erbij en blijf om scheppen.
4. Bak de noten en kikkererwten mee en voeg na een poosje de inmiddels gare couscous toe. Roer alles goed om tot de broccoli goed gaar is. Doe er evt wat water bij als het geheel aan dreigt te bakken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten