Wel eens gelezen wat er in de kant en klare cakemix zit, die van alleen water toe voegen?
Probeer dit eens!nodig voor 12 cakjes:
45 gram zachte boter of roomboter
140 gr kwark of yoghurt
185 gr suiker
snufje zout
scheutje citroen sap
Doe deze ingrediënten in een kom en mix alles tot een glad geheel.
verder nodig:
3-4 eieren
185 bloem (of zelfrijzend bakmeel dan geen bakpoeder gebruiken)
3 theelepels bakpoeder
Verwarm de over voor op 160 graden.
Mix een voor een de eieren door het beslag. Neem de tijd voor het mixen.
Meng de bloem met de bakpoeder en zeef het. Schep het meel door het beslag.
Vul de cakevormpjes en bak ze op 160 graden ongeveer 25-30 minuten.
Extra luxe?
Schil eerst een appel en snijd hem in blokjes, bestrooien met suiker en kaneel. Schep dat door het cake beslag.
1 opmerking:
ze waren heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lekker
Een reactie posten